top of page
  • Foto van schrijverFrom Wheels to Heels

Welkom op mijn reis!

Bijgewerkt op: 30 jan. 2019


Graag heet ik je van harte welkom op mijn website en op mijn reis. Want een reis, dat is hetgeen wat ik aan het maken ben. Al een half jaar. Op deze site geef ik je een kijkje in mijn dagelijks leven, de dingen die ik doormaak en vooral een update hoe het met mij en mijn aandoening gaat.


Nodig anderen gerust uit om ook een kijkje te nemen. Via deze weg hoop ik te kunnen leren, inspireren, maar ook te creëren. Het creëren van een fijne plek, waar je kunt lezen, kunt lachen en misschien ook geïnspireerd kunt raken van mijn verhaal, en misschien dat het jou ook kan helpen in bepaalde situaties. Ik ben niet een of andere goeroe, maar een ervaringsdeskundige. Een ervaringsdeskundige op een bepaald vlak. Op een verdrietig vlak om precies te zijn. Maar....


Ik vind dat je van elke situatie het beste moet maken, en vooral ook kan maken! Hoe verdrietig of uitzichtloos het soms ook is. Je mag leven, en je kunt leven! Elke dag opnieuw. Het is alleen aan jou de keus hoe je dat doet en hoe je dat aanpakt. Bepaal jouw eigen plek op de horizon, en stippel vanaf daar je weg uit. Wat is mijn doel? Wat wil ik? En vervolgens, hoe pak ik dat aan?


En dat alles, met een vette glimlach op je gezicht. Want een glimlach, maakt alles beter. Hoe dan ook! Waar dan ook!
762 weergaven1 opmerking

Recente blogposts

Alles weergeven

1 Comment


antoinet.stekhuizen
Jan 31, 2019

Wauw Sofie, zoveel respect voor jou! Hoe jij met alles omgaat, er toch weer iets positiefs uit haalt....je bent een grote kanjer!!! Lieve groetjes 😘


Like
bottom of page